Nu är det slut..

Ja inte på sommaren och inte på semestern.. För jag hoppas att sommaren kommer snart och gärna pågår till fram mot trettondagen.. Tänk bara vad el vi skulle spara på det. Dessutom har det ju inte varit så mycket värme nu under juni juli och augusti, så visst har vi ett kraftigt underskott.. Också när det gäller värme.

Nääe det jag menar som äntligen är slut.. är OS. Det tog lång tid innan det framgick att det inte var os för skrikiga reportrar.. Med tydlighet har det framgått att dessa, framför allt, radioreportrar, trott att os:et gäller vem som kan skrika högst, längst och med mesta hysteriska stämman… Jag vet inte vem som vann den tävlingen för jag stängde av.. Detta ofattbara och obildade skrikande är så ointressant att det endast överträffas av Melodifestivalens alla deltävlingar….

Men… roligt kommer det att bli i Norrköpings kommunledning. Miljöpartiets gamla kämpe… Bengt Cete kommer att gå in som kommunalråd efter pokerspelaren.. Mattias Stenberg.. Här kommer det att bli luft i luckan. Bland det roligaste som jag hörde under min korta tid i kommunfullmäktige, kom just från Bengt Cete. I ett av sina alla inlägg i en debatt, fästa han blicken på oss socialdemokrater och sa… – Ni socialdemokrater och , nu vände han blicken mot moderaterna, ni andra moderater..- Det var kul, han drog socialdemokrater och moderater över en kam… ha ha ha.. ha. eller.. är det så?? Usch då.

Jag tror att det kommer att bli ganska livat i vår kommunledning, med denna debattglada och stundom mycket raljerande Bengt Cete i den innre kretsen. Jag följer med spänning..

God dag vänner. Glöm inte att njuta av sommaren..

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *