Inget svartarbete..

De allra flesta tar nu ställning mot svartarbete. Det är osolidariskt och skattesmiteri. Dessutom vältras samhällskostnaderna över på andra, de som aldrig kan svartarbeta eller skattefiffla. En bra förändring tycker jag. Personligen har jag alltid varit imot svartarbete och vägrat konsekvent att utföra något sådant själv… Förresten, jag kan bara göra pappersmassa och vem vill ha det gjort svart..

Nu har svenskarna börjat lyssna.. på Annie Lööf centerpartiets ledare.. Den minnesgoda kommer ihåg att jag skrivit om henne tidigare. Hon är ju så grann att se på så jag har inte lyssnat på vad hon säger… Har aldrig hunnit dit. Men.. nu börjar man vänja sig med hur hon ser ut så nu lyssnar fler och fler på vad hon säger och.. då rasar popularitets siffrorna.. Det går utför för centerpartiet..

Men Pia Hultgren på smhi.. hon är så himla snygg så jag har ingen aning om vad det ska bli för väder när hon har presenterat väderrapporten.. Tröttnar nog aldrig på att se henne..

Appropå väder, så såg jag att det har landat en raket på mars… dessutom kan man komma att få köpa biljetter för att resa dit.. Va knäppt men en sådan brådska.. vi kommer ju dit ändå. Det är ju bara sju månader kvar så är vi där..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *