Larmet går!

Och det är väl inte så konstigt.. Vi är ett lite gäng gamla vänner som ska göra en kortare resa till värmen snart.. Vid ett planeringsmöte i går framgick det att vi behöver ha en del extrautrustning med oss. Vi ska hyra en båt på platsen. -Då tar vi med oss flytvästarna.. vi har köpt nya. De är så.. bekväma- Mjae.. då får vi nog ta på oss dem då, vi får ju inte ha så mycket bagage med.. ok vi tar på flytvästarna.

Nu är de så att det är ruskigt varmt på platsen. Det har vi sett på väderrapporterna som vi nu noga följt i sex månader.. -Jag har sett att de rear ut tropikhjälmar, i en affär i stan- Bra förslag, vi måste ju skydda huvudet mot för mycket sol. De flesta av oss har ju växt igenom håret så det är en del kala fläckar på huvudet.. Ok vi slår till sex stycken tropikhjälmar i kakityg… Lika bra att vi tar dem på oss också, så blir det inga problem med bagaget..

En jolle ingår i båthyran men ingen snurra.. -Jag har en 2 hästars snurra. Den tar jag med.. Men den kan jag bära, den väger inte så mycket.. Jag tar den som handbagage-.. -Mynta för tusan, vi måste ha mynta med till kvällsdrinken.. Jag tar en icapåse mynta i den andra handen, den går också som handbagage..

Så när vi kommer till Arlanda iförda tropikhjälmar, flytvästar, aktersnurra och en stor påse mynta… Då går larmet.. Och jag antar att Lasse Åberg kommer rusande med kameran.

Ja ja.. jag undrar hur det här kommer att gå..

God dag på er..

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *