Det är livsfarligt..

Att flyga är livsfarligt.. Ja då menar jag inte att försöka flaxa och flyga själv, för det går ju inte. Näe jag tänker på riktiga flygplan.. Härförleden.. var jag ute och flög. Jag satsade på att anlita SAS eftersom jag har störst förtroende för dem. Men döm om min förvåning när jag i “Bladet” läste att det är mycket glest med nykterhetskontrollen hos piloterna.. Vid en kontroll visade sig piloten ha ganska mycket sprit i kroppen så han fick inte ansvara för flygningen. Han gick istället som andrapilot, för då framförde han inte planet.. Nähe, om nu förstepiloten skulle ha dött, där på planet.. skulle då andre piloten säga, när jag är på lyset så jag får inte ta över… Ni fattar va? Skönt att de har autopiloten med sig.. den är nykter jämt… Livsfarligt att flyga alltså.

Appropå livsfarligt så är den svenska blåbärssylten som säljs i sverige, från Ukraina… Fullständigt livsfarlig. Men vet ju inte ett dugg om vilka gifter det finns i den sylten.. När jag köper blåbärs sylt, så går jag först in i ett mörkt rum och tittar på sylten, är den då självlysande så är den troligen radioaktiv.. och då vill jag inte ha den.. Den är livsfarligt…

Å andra sidan, så funderar jag på om det är någon ide att bli gammal. Nu lägger vi ner våra äldreboende i kommunen. Så vart fanken ska vi ta vägen sen då? Var ska jag bo när jag inte kan ta hand om mig själv.. Jag bara undrar. Vård & Omsorgs nämnden i Norrköping ska spara bort 40 miljoner i sin budget för 2013… Jamen det är inga problem sa min representant där.. Vi kan göra det utan att försämra kvaliten.. Faan trot.. Jag litar inte riktigt på det snacket. Varför har de inte tagit bort alla dessa miljoner tidigare då??

Nä, jag fortsätter att flyga utan nykterhetskontroller på piloterna. Jag struntar i vart sylten kommer ifrån… Vem fanken vågar bli gammal…

God dag..

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *