För enkelt..

Jag tror att det är en kraftig förenkling att säga att Sverige Demokraternas framgång beror på ökad rasism. Rasismen ökar antagligen inte ett dugg men det gör nog missnöjet.. Missnöjet med ett samhälle som inte längre står för den tryggheten som vi är vana vid sedan hundra år tillbaka. Den basala trygghet som innebär att vi har någonstans att bo med hygglig standard. Att vi får en bra utbildning, där alla elever får den undervisning de behöver och klara skolan på ett bra sätt.

Om vi inte fyller dessa grundläggande trygghetsbehoven ökar missnöjet och klassklyftorna och det skapar grogrund för missnöjespartier… Det har inte ett dugg med rasism att göra..

Jag kunde bara inte avstå från att skriva detta. Jag såg på aktuellt härom dagen. Där debatterade tyvå etablerade politiker sverigedemokraternas framgång och båda trodde att detta har med rasism att göra.. Oj vad de är okunniga om faktiska förhållanden

I dag lyser solen, iallafall just nu. Så det får bli lite båtpyssel. Nu har redan planeringen för nästa sommar startat. Lite kallt om näsan kanske men det är det ju på sommaren med.

Letar efter ett begangnat vindroder och det är inte lätt att hitta..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *