Jag är på spåret..

Eller i varjefall något på spåret, det vill säga jag är i spåret.. Inte så att jag plötsligt tänker ställa upp på allt vad mitt parti säger, utan i spåret på vägen. Jag har varit en sväng till vår kungliga huvudstad, näe inte Norsholm alltså, jag har varit till Stockholm. Det är lätt att hamna där varesig man vill eller inte. För kör man ut på E4:an så är det så djupa spår där så det är omöjligt att komma ur dem.

Jag undrar vad det beror på. Har vi alldeles för tung trafik på våra vägar? Stoppa den då, sänk bruttovikten och spara vägar, de är dyra de.. Eller är det så att det inte satsas tillräckligt med pengar på våra vägbyggen, så de håller.. Pengarna kanske har gått till skattesänkningar och till att berika McDonalds.. (Ungdomsstödet) Eller är det så illa så att våra svenska vägbyggare inte kan sitt jobb?? Andra länders vägar är i mycket bättre skick än våra, hur hänger det ihop?

Nu gör det ju inte så mycket att det är djupa spår. Bilen följer spåren så bra så jag kan i lugn och ro, läsa alla reklamskyltar efter vägen. Både de vanligt olagliga och de ovanligt olagliga, de som vägverket sätter upp och tar hutlöst betalt för reklamplats på. Det börjar se ut efter våra vägar som det ser ut efter Amerikanska vägar. En förfärlig massa reklam.

Appropå Amerika.. Varför tror svenska massmedia att det är så intressant vem som vinner presidentvalet i Amerika… Det är ett Ödesval.. sa en på radion. Ja va fanken, de säger de ju varje gång det är val därborta.. Inte sjutton spelar det någon roll vem som är president där, han kan ju ändå inget uträtta när inte senaten… eller vad det heter, håller med honom.. Och det gör de ju inte. Bananlandet USA, har inte uträttat ett djäkla dugg på många år.

Näe tacka vet jag EU, Euron, Grekland och Spanien… När de gör eller inte gör något. då spelar det jättestor roll för oss. Uschianemej.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *