Han vann han..

Jag undrar om det verkligen var en seger. Obama, ska nu försöka uträtta något med en “riksdag” som har en konservativ majoritet och dessutom egna.. demokrater som inte vet att de är demokrater.. Vilken röra. Lägger man till ett gigantiskt ekonomiskt problem i USA så förstår du min fråga… Vem vann??

Tänk er att en moderat regering i Sverige, försöker få sin konservativa politik igenom en riksdag med en majoritet av Centerpartister, Folkpartister KDsare och så alla vanliga socialdemokrater.. Vilken balansgång.. det gäller att få de andra partierna att tro… att det är deras politik som förs.. Det gick ju bra med Maud Olofsson men övriga är ju faktiskt inte så lätta att lura.. eller det kanske de är..

I går var jag ute och åkte igen… Inte i spalterna för dit kommer aldrig min blogg. Näe jag var i Stockholm igen… När jag åkte E4 genom Stockholm så har de nu ett “kölednings- system” Ljusskyltar ovanför vägen som talar om vilken fart man ska köra för att slippa stopp. ibland femtio ibland trettio någon enstaka gång också sjuttio. Tror ni att de här korkade bilisterna på E4´an begriper detta… Nähärö inte en susning, de bara gasar på som små idioter.. för att strax stå stilla i en kö som inte rör sig. Vettlöst är ordet.

Appropå korkat, så börjar Norrköping nu vara så korkat att det inte går att ta sig in dit längre. P-förbud, enkelriktat, uppgrävda gator, trettiskyltar.. det enklaste sättet att åka och handla på i Norrköping är att åka till Söderköping.. Om man nu kommer dit För E22´an är också korkad.. både genom Norrköping och genom Söderköping… vicka.. hemska köer och avgaser över allt. Nä det blir nog att åka tll Linköping och handla.. Till Linköping kan vi åka pendeltåg… nävisst jag jag tar mig ju inte fram till tågstationen i Norrköping och om jag kommer dit så kan jag ändå inte parkera..

Kör försiktigt..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *