Nu är det kört..

I flera år har jag klarat mig undan motionerande med hänvisning till att mina “gamla” vänner är både bräckliga och upptagna. Tennis är nämligen det enda sätt jag kan tänka mig att motionera på. Det är ju kul alltså. Men som sagt, det går inte för ingen annan än jag har tid… Så plötsligt häromdagen sa min hustru, du jag hänger med dig och spelar tennis. Jäklar… hur ska jag nu komma undan.. Ett lamt försök med att jag inte har några lämpliga kläder för tennis spel höll inte. Gå och köp det, sa hon kallsinnigt.

I affären kom nästa chock, fy attan vad allt sånt där… är dyrt. Var finns de gamla tennisskorna som Lasse Åberg och jag hade på 60 talet.. De var minsan inte så dyra.. Den stackars tjejen i sportbutiken hade en svår uppgift med den här trilskande och prutande gubben, som helst inte ville köpa något. Men.. som så ofta, så förlorade jag.

Nu har jag tennisskor, kläder, racket och bollar och.. tid bokad i tennishallen. Herre gud hur ska detta gå.. Jag frågade i tennishallen om de har sjukvårdsutbildad personal och hjärtstartare… Ja då.. så kom du bara.. Inte heller av dem fick jag något stöd..

Om jag klarar livhanken, så återkommer jag med ett tennisreferat nästa vecka i slutet på veckan blir det.

God dag på er.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *