Synbart..

Larmrapporten för dagen är att bilisterna ser för dåligt.. Jag håller med helt för min del. Sanningen är att jag har fullt upp med att hinna se alla reklamskyltar efter våra gator och vägar… Ibland måste jag tillochmed stanna till mitt på gatan för att hinna läsa reklamen.. Tex när jag kör Lindövägen ut mot Lindö och kommer fram till rondellen vid söderleden så står det en handgjord reklamskylt om “gårdsbutik rakt fram” Ja ja vet det är bra med närproducerat, men först och främst så är skylten är svår att läsa, den sitter för högt upp och dessutom är den olaglig.. Är det aldrig några styrande i Norrköpings kommun som åker till Lindö? Isåfall borde ni reagera och se till att lagen efterlevs… “Polisen” säger ni… nä nä de har inte tid, de har väl annat att bry sig om.. fotbollshulliganer tex.

Appropå hulliganer.. Den där “Gårdsbutiken” som har etablerat sig längre ut på Lindövägen.. är den laglig? Var säger detaljplanen om det? Får det vara gårdsbutik där.. Jag bara undrar.. Kanske kunde Moderaten Stefan Hagfelt ta i tu med detta gränslösa brott mot vår Svenska och kommunala lag. Han, Hagfelt, bor ju i Lindö och åker dagligen buss den där vägen.. så han borde ju reagera, när nu inte någon annan i kommunledningen gör det..

Nä nu har jag inte tid längre.. nu blir det kontakt på det “sociala mediet” kortvåg. Här går de korta vågorna högre än vad man kan tro…

God dag till er alla.. Håll i rattarna! och kör försiktigt..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *