Nu måste vi akta oss.

Tänk om lede fi.. kommer. Fienden alltså, det var under min lumpartid, alltid Ryssen som var den som skulle komma att invadera oss fredliga Svenskar. I dag vet jag inte vem som utgör största hotet mot oss..

Kanske kan det bli Ryssar, de håller på att upprusta igen. Förra vecka köpte de bränsle till en av sina stridsvagnar.. Full tank.

Men Nato då, är inte de ett större hot mot oss idag? Jo det tror jag för de har redan tankat, alla sina stridsvagnar, båtar och flygplan. De utgör ett större hot mot oss, kanske inte Nato som organisation utan mera Amerikanska militärer, de har idag för lite att göra.. Och det är farligt, för oss andra. Kan de inte få igång ett rejält krig snart, så kanske Obama minskar dollaranslagen till sin krigsmakt…

Vad som än händer så kommer vi inte att kunna försvara oss.. vi har ingen krigsmakt, jo då i de fina staberna, kryllar det av gubbar med galloner. Men ute på fältet är det glesare.. I dag fungerar vårat försvar bara på vardags tid mell 8,00 – 17,00 och inga helger.. då är de lediga. De är ju som poliser allihop, de vill inte heller jobba på helgerna. Å förresten vem sjutton vill det.

Vårt försvar har rasat samman efter beslutet att avskaffa värnplikten och anställa en yrkesarmé… Ven fanken vill ha dödandet som yrke? Det är alltså mycket svårt att rekrytera svenskar som vill döda.. tack och lov för det.

Men det kanske inte gör något.. För jag tror att det verkliga hotet kommer från alla dessa giriga banker och såkallade företagsledningar.. De är det verkliga hotet mot oss. De raserar världsekonomin med sin sjukliga girighet. Och.. raseras ekonomi så faller välfärden.. faller välfärden så utbryter demonstartioner och protester och får det fortgå så blir det revolution och blir det revolutioner så utbryter krig mellan länder och då… mina kära läsare.. då behöver vi ett fungerande försvar..

Nu djäklar blev jag orolig….

Passa på och ha en bra dag, man vet aldrig när det tar slut..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *