Hoppas på en blogg i morgon.

I morgon går världen under, enligt Mayafolkets kalender. Eller rättar sagt, enligt de som utger sig för att förstå… Naturligtvis finns det flera tolkningar av mayakalendern lika väl som av allt annat som inget vet något om. En tolkning är att det istället är starten på något nytt och bättre som tar vid i morgon.. Den tolkningen tar jag till mig.. För isåfall får jag ju fortsätta med bloggen… Och boken… Jag håller på med en roman.. pågått ganska länge nu. Men jag har kommit så långt så att det är dags att knyta ihop trådarna till slut.. Det vore ju inget vidare om jorden går under så jag inte hinner skriva klart.. för vem vill läsa en inte färdig bok…

Kanske förresten.. en inte färdig bok, då kan ju läsaren bestämma slutet själv hmmm vilken idé. Jag har tittat på och njutit av (ändring, Viveka Sten, ska det vara) filmen, “morden i sandhamn” och fy va läskigt.. Måste en roman vara så himla läskig eller kan det vara bra utan alltför mycket våld..

Appropå att skriva så har dagens Folkblad, skrivit en halv sida idag om att de inget vet… Det är journalistik på hög nivå.. En halv sida om att de inte vet något om olyckan i varghänget i kolmården…. Ja det är klart, åklagaren vet men han vägrar berätta något enligt Folkbladet.

Norrköpings kommunala Socialnämnd, hoppas kanske på jorden undergång i morgon.. Med femti miljoner i underskott så vore det kanske bekvämt.. Femti miljoner är väl inte så mycket egentligen.. Det får man ju bara två gångbroar för..

Nävars det är dyrt att ta hand om alla “papperslösa” som håller sig undan.. Undrar var alla mammerslösa håller till.. Hur kan det komma sig att dessa barns föräldrar och de som gömmer barnen… inte kan ge dem mat över jul… Jag tycker att ansvaret ligger på, föräldrarna och de svenskar som gömmer dem, att se till att de här papper och mammerslösa barnen har det hyfsat.. För barnens fel är det inte och inte heller svenska myndigheters fel..

Så nu får vi se hur det blir med blogg i morgon.. Troligen blir det en. God dag på er.

2 comments

  1. Javisst rackarn, det har jag. Hoppas att ingen av de båda känner sig förolämpade. För det är ju inget bra.. Tack för påpekandet, jag ska ändra..

  2. Men hallå nu har du vänt uppochner på sjökortet, Läckberg skriver om Fjällbacka, Viveka Sten om Sandhamn, ytterligare nån annan om Gotland, det gäller att hålla reda på dem:)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *