Vi hänger med..

Ännu så länge intet nytt. Jorden står stand by. Ja vet det är ju inte förren klokan tolv som undergången kommer men.. det borde ju har börjat mullra lite nu redan…

Mullrar gör det i skolorna… Nu minsan ska ungarna få betyg redan i klass sex.. Men jag undrar vilken undergångsvärld Skolministern lever i.. Skolan har i många år haft utvecklingssamtal och skriftliga omdömen om sina elever.. Men skolminister kanske inte har några barn i skolan så han vet nog inte hur det fungerar.

Betyg i klass sex är onödigt.. Men i Göteborgs gymnasier sätter någon betyg i sex.. Visserligen har det blivit ett förskräckligt liv på de som inte fått några betyg i sex så de har demonstrerat högljutt.. Kanske bättre att de är med i skolan på lektionerna istället. Där kan de lära sig om sex och samlevnad. De kanske också kan lära sig att umgås som folk i sociala medier.. För visst är det ett bevis på oerhört dålig kunskap i hur man umgås, när de börjar recensera varandras görande i den sexuella karriären.

Appropå samlevnad, så läste jag en insändare i bladet idag, där Norrköpings skolkommunalråd skriver en mycket engagerad artikel om vår gamla kultur borg, Hörsalen.. Någon anser tydligen att den ska säljas. Men det tycker inte kommunalrådet.. En mycket välformulerad och engagerad insändare blev det… Nu väntar jag på att han skriver lika engagerat om vår kommunal skola… som är hans ansvar..

Nähä fortfarande inget muller… Jag har bestämt mig för att vänta med all julhandel till i eftermiddag.. För om det nu går åt helvete med vår värld, så är det ju dumt att bränna alla pengar till ingen nytta….

God dag och var sparsamma..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *