Bomber och granater..

Nu brakar det loss igen, med alla dessa smällare och raketer inför, under och efter nyårsafton.. Smällare är inte tillåtna.. näe men smällare smäller lika faan överallt. Kan ingen få stopp på detta. Förbud finns i varjefall i Norrköpings innerstad.. det är där våra politiker visstas, men trots det så smäller det. Att polisen ska ingripa vid dessa lagöverträdelser är väl inte att drömma om, det är säkert “inget proriterat brott”.

Jag har noterat att det säljs “fyrverkerier” på en himla massa ställen, alla vill vara med och dela på kakan.. Men om vi, djurägare och övriga som inte gillar detta smällande bstämmer oss för att inte handla något i de butiker som säljer smällare, så tror jag att det smäller högre en förbud och verbala protester… Så nästa gång du ska handla något så kolla.. om de säljer Fyrverkerier, så handla inte där.

Annars händer inget som kan få igång bloggskrivandet. Jag får helt enkelt hålla mig inne.. det är så halt så att gå ut är rent livsfarligt. Jag sitter stilla och väntar på att det ska sandas..

Jaha, för de som läser min blogg regelbundet så kan jag påminna om att idag har vi haft det väder som kommer att gälla i april.. Inte alls så dumt vill jag påstå, soligt klart och fint ingen nederbörd och ganska svag vind från syd. Ganska fint aprilväder minsan. Kanske kommer sjösättningen att bli tidigt år 2013.

Ja ja vi får helt enkelt leva på hoppet. God dag..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *