Gott slut..

Ett vanligt uttryck den här årstiden. En önskan om ett gott slut kan ju låta lite siså där.. beroende på vem man är och hur man har det..

Men nu vet jag hur det känns när det är ett bra, gott slut.. Jag har kommit fram till slutet i min roman.. Den sista meningen är formulerad och skriven, punkt är satt.. Naturligtvis så är inte boken klar för nu börjar det tunga arbetet med redigeringen hitta och rätta alla fel. Kanske kommer vissa stycken att behöva skrivas om, kanske kommer det till något som behöver in. Ja ni vet.. Ingenting är färdigt bara för att det är klart..

När är man klar.. När är de klara med sitt barbariska mördande i Syrien.. När är de såkallade stormakterna.. klara med sitt taskspelri och ingriper i Syrien. Just nu passar de bara på varandra och priset för det får folket i Syrien de som inte vill ha krig, död och lemlästning till vardagsmat, betala… Tvi faan för de stormakter som inte gemensamt kan säga.. sluta med det där vi backar inte upp er och sluta dödandet nu annars låter vi FN ingripa med stridande förband.. Vad betyder ett gott slut i Syrien?

Men till er alla kan jag säga att jag önskar er ett gott slut på det gamla året och ett gott nytt år. Så ses vi om ett år… hoppas jag.

Mina nyårsraketer hörs inte….

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *