Vi lever farligt..

Det meddelas att försvarsledningen inte har hunnit ifatt Gustav Wasa, i spåret mot Sälen. Han har troligen hunnit över gränsen till Norge… Ajaj säger vår moderata försvarsminister, men vi får väl hoppas på hjälp från Norge då, ifall någon anfaller oss. Själva klarar vi inte att försvara vårat land mer än några dagar… Moderat försvarspolitik alltså.. Ropa på Norge.. Hjälp hjälp hjälp.. eller vad det nu kan heta på norska.

Minns ni den före Moderata försvarsministern?? Tolgfors? Han som gjorde som bagan.. Vad bagarn gjorde? SMET… Tolgfors smet ut medan han upprepade mantrat… Vi har ett stark försvar.. Jag har fått ordning på försvaret.. Vi står stark rustade… Så var det med det. En stor påsen fylld med luft… Tvi faan vad jag känner mig lurad.

Nu bygger vi massor med vindkraftverk tycker jag.. Svenska flygvapnet kan inte flyga bland vindkraftverken, så vi får hoppas att inte heller fiendens flyg kan det då.

Men vad ska vi bygga som försvar mot de Rysska atomubåtarna då?? De bygger fjorton stycken nya jätte ubåtar.. Vilket hot.. Hur ska vi klara att försvara oss mot dom… Jo nu vet jag.. vi släcker alla fyrar för då hittar dom ju inte hit… Ett tips till vår moderata försvarsminister.

Nu ska jag ut i halkan..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *