Det blir ett hus..

I Strömsparken eller heter det Strömparken.. Ja det är inte så lätt att veta. Det var ju till och med svårt att veta var det var.. Kartorna stämmer tydligen inte.. Nåja strunt samma nu blir det ett hus. Hoppas att det blir vackert så det passar in i den vackra stadsmiljön som är där. Jag hörde på radion att Reidar Swedahl, drivande i “motståndsrörelsen” tyckte att norrköpings kommunfullmäktigen struntade i demokratin eftersom den största delen av norrköpings befolkning är mot ett bygge på parkeringen vid Strömsparken.

Reidar Swedahl har nog fel, nu också.. Det finns ca etthundraförtitusen invånare i Norrköpings kommun. Så de personer som ingår i Swedahls gäng, är en ytterst liten minoritet. Den demokrati som han påstod vara ur spel, vågade besluta i demokratisk anda.. trots Swedahls öronbedövande stojande… Bra gjort Norrköpings kommunfullmäktige. Det är ni som är och ska vara demokratin inte Swedahl.

I dag blir det lungt.. Ingen hund, hustrun på jobbet och bilen på verkstan. Det betyder att inget “måste” göras.. Ja ja lite snö finns det att ösa bort, men jag litar på smhi och räknar med att morgondagens “värmebölja” tar bort den. Jag väntar.. För tålamod har jag…

Medan jag sitter här och tränar tålamodet, så tänker jag på den kommande sommaren..

God dag.

3 comments

  1. Jo då, demokrati är nogot helt annat pere .mose. kolla i Wikepedia så får du se vad demokrati är..

  2. Ja Du JÅ, det är ju inte demokrati om inte Hyresbostäder får som de vill. Eller hur ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *