Lite deppigt..

Var det igår.. Inte för att jag vet varför men det stoppade inspirationen och då blev det inte heller någon blogg. Det är märkligt om än väldig vanligt, att man drabbas av tillfälliga dåliga dagar. Undrar vad det beror på, jag anar en viss regelbundenhet.. Men nu är det på uppgång igen. Till skillnad från centerpartiet, dom är på stadig nedgång..

Såg, eller rättare sagt, jag lyssnade på Anni Lööf i dag på morgonen, hon är aldrig deppig… Hur tokigt det än är så tycker hon att det är strålande… Vilken verklighets uppfattning har flickebarnet? Hennes kommentar till de nedåtgående siffrorna idag var att det är bra, roligt att vår nergång inte är så mycket större än de andra partiernas nedgångar… Stackars barn..

Men ändå är det tur att man inte är varg.. Nu ska centerpartiet ut och skjuta vargar igen.. Att Eu inte tycker så det bryr sig inte Centern om och för att inte EU ska hinna stoppa jakten så beslutades det med omedelbar verkan.. Nu har tydligen flera svenska organisationer överklagat beslutet så kanske.. kan det rädda någon varg.. Men Centern kommer det nog inte att rädda. Å andra sidan.. vem bryr sig?

Telia-Sonera, ska rationalisera.. aktieägarna vill ha mera utdelning. Det betyder att 800 tjänster ska bort.. Jag hoppas att det först och främst tas bort i ledningen.. där finns det att ta av dessutom ruskigt högavlönade så det är lönsamt att ta bort där. I andra hand så kanske det går att minska på alla dessa “telefonförsäljare” som ändå får slava för låga löner och skattesubvention till aktieägarna, till ingen nytta.. Men jag hörde nyss att en av storägarna har sagt att minst halva styrelsen måste bytas ut… Men hallå.. byt inte ut den.. ta bara bort, det kommer att vara lönsammast.

Nu ska jag motionera.. inte på gym, det är för dyrt.. näe jag ska ut på en långpromenad med hundarna. Solen lyser från en molnfri himmel och det är några grader kallt..Tillräckligt kallt för att inte fästingarna ska trivas.. Skönt.

God dag..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *