När man inte kan låta bli..

Melodifestivalspektaklet är igång igen. Jag försökte låta bli att titta på det men inte då, nog satt jag där och glodde.. Men varför i hela världen kan jag inte låta bli ?

Moderaterna kan inte heller låta bli.. Nu håller de på att ta över Sverige Demokraternas politiska program.. Ingen konstigt med det, Moderaterna måste ju ta tillbaka sina väljare från SD så då är det knyckandet av partiprogram som gäller.. Å andra sidan.. är det så stor skillnad?? Men det är med detta som med melodifestivalen, jag bryr mig inte..

Några som inte kan låta bli är arbetgivarna i bla, inom transportnäringen. Där sätter de GPS transpondrar i bilarna för att veta var bilarna är och hur fort de kör osv. Men det har en del fackföreningar reagerat på, deras medlemmar känner sig övervakade… Vad är det för konstigt med det då? Det är väl perfekt om en trafikledare på ett åkeri vet var bilarna är om det dyker upp något som ska transporteras efter vägen bilen ändå kör.. Bra tycker jag, ordning och reda och effektift uttnyttjande av transporterna.

I går var jag och lyssnade på en härlig “Horn konsert” i Norrköping.. Ja det var inte alla dessa transportbilar som tutade i konsertform utan det var Bråvikens Kammarsymfoniker som med solisten, valthornisten Oskar Lejonclo, framförde en mycket vacker konsert av Richard Strauss.. Härligt som avslutning på en helg med i övrigt, ytters tveksam musik…

God dag på er, se upp för eventuell snö..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *