Ett hjärta för alla..

Alla hjärtans dag är det idag.. Men det är det ju nästan varje dag, iallafall om man ser rent funktionellt på´t. Det dag som hjärtat inte är med så är det slut.. Fy så dystert…

Jag undrar om vi inte borde ha en dag för de som har ett hjärta för alla istället… Det vimlar av människor som alltid vill så väl och alltid har en stund eller ett leende eller en vänlig smekning, över till alla människor omkring sig.

Hustrun tex, har alltid en vänlig smekning över för vårat kylskåp.. Varje gång hon går förbi kylskåpet så ger hon dörren en lite välmenad klapp för att kolla så att dörren är stängd ordentligt. Jag har noterat detta och nu går jag.. flera gånger om dagen och ställer mig vid kylskåpet.. Och se.. det fungerar.. Jag får den smeksamma klappen istället för kyskåpet.. Glad blir jag.

Eftersom det är en dag för vänligheter.. så tänker jag inte skriva om Moderaternas förslag om skolbetyg ännu tidigare i skolan… För att höja prestationen bland eleverna, säger de.. Då tycker jag att det är viktigare att börja sätta betyg på moderaterna istället.. Vad har de gjort som är bra för dig, dina barn, dina gamla föräldrar, alla som är sjuka?? Vi måste göra den utvärderingen nu.. före nästa val, så vi inte får dras med dom ytterliga fyra år.. Pass upp gott folk..

Nu går jag och ställer mig vid kylskåpet, för strax går hon förbi där igen… Hon mitt hjärta.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *