Sjukanmälan

Jag vill härmed anmäla min frånvaro på grund av sjukdom. Inget farligt bara feber och hosta.. men som ni säkert vet, så blir vi män lätt livsfarligt sjuka ganska snabbt.. Dessbättre så drabbas jag inte av inkomstbortfall, ingen karensdag, ingen utförsäkring och inte fas 3 kommendering… Jag kan bara lungt ligga stilla och vänta på att febern ger sig..

Men jag kopierar in en del av min blogg från den 11 februari.. Vill med det visa att min blogg läses av många. Såg på nyheterna nu på morgonen att politiska krafter.. Socialdemokrater alltså, vill rusta upp ett ordenligt försvar på Gotland.. Kul att de läser min blogg. Här kommer min tidigare skrivning i repris:

Solen kommer först till Gotland.. Som tillhör vårat land. Vårt svenska försvar har utarmats så till den grad att till och med Folkpartiet har börjat inse det.. Förra veckan skrev jag att vårt försvar är nerlagt.. Örlogsfartygent HMS Carlskrona är på väg till Indiska Oceanen och vår svenska ÖB.. överbefälhavaren, är sjukskriven. Alltså är vi mycket sårbara..

Nu har Folkpartits ledare (major) Jan Björklund, läst min blogg och inser också att det är så.. “Vårt yrkesförsvar” infriar inte våra förväntningar säger han.. Vems förväntningar tänker jag.. Jag visste att det inte skulle funka att privatisera försvaret..

Ingen annan privatisering har gjort något bättre.. bara mycket dyrare.. Kris..Demokraterna vill gärna också syns, så de hoppar upp bakom Folkpartisterna och ropar… “Vi vill försvara Gotland” jaha ja, KD har alltså tittat i en kartbok och sett att Gotland tillhör Sverige..

Men vi har inget att försvara Gotland med, den dagen det Ryska gasföretaget Gasprom.. bestämmer sig för att Gotland tillhör Ryssland. Då är det kört.. Vi kan inte räkna med någon hjälp från övriga Europa.. För då säger ryssen…”Om ni stödjer Svenskarnas lögner om att Gotland någonsin har varit Svenskt, så stryper vi gasflödet till Europa så ni fryser ihjäl” .. Just det.. Europas centrala stater håller på att bygga fast sig i ett gasdrivet samhälle med gas från enbart Ryssland..

Vi får alltså ingen hjälp.. Vi måste försvara Gotland själva, så också med resten av vårat land.. Återinför därför vårt fungerande allmänna försvar där “var man, försvarar fosterlandet i händelse av ofred”.. Allmän värnplikt åt Sverige och Svenskarna! Så kan ÖB ta´t lungt..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *