Nu kommer jag inte undan..

Jag undviker till varje pris att åka in i Norrköping.. Trasiga gator att köra på, jag får kryssa fram mellan de största hålen i vägbanan.. Stora snöhögar som skymmer sikten och omöjliggör parkering. Köra bland allt detta och alla dessa hastighetsskyltar dessutom. Det är ett vimmel av skyltar så hinner jag inte se alla, så riskerar jag omgående fortkörningsböter… Så, nu kör jag tretti.. överallt men då är det ett hutlöst tutande på alla andra som anser att jag kör för sakta.. Det tryggaste är alltså att undvika Norrköping.. Men idag blir jag tvungen att försöka ta mig dit. Uschianemig..

I går var jag på en riktig långresa. Ända till “bortre” Indien. Det verkar vara ett riktigt spännande land. Jag var och lyssnade på ett reseföredrag, föredragshållare Boy Swedberg, som på ett spännande sätt berättade och visade mycket vackra bilder.. Men jag tänker på att det är konstigt att ett så rikt land inte har lyckats ordna fungerande skolor till sina medborgare inte heller tillstymmelse till socialt skyddsnät.. Konstigt men… fantstiskt vackert.

Om inget elände händer i Norrköping, så är jag tillbaka i morgon.. God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *