Skidor..

skidor skidor också lite handboll och höjdhopp.. Efter att ha tagit mig levande från Norrköping, intrasslad bland skjutgalna revolvermän och alla hastighetsbegränsnings skyltar, snöhögar och gator med stora hål i… såg jag fram mot en lugn veckända… Förkylningen är inte riktigt över så säkrast att ta det lungt. Det blev en hel del tid vid TV´n Men där var det bara sport, sport och sport.. på alla kanaler samtidigt. Behöver vi verkligen allt detta? Så mitt i detta klämmer de in en melodifestival, som är så dålig så det är hemskt.. Äntligen framme vid söndagkväll och… Så ska det låta. Veckans höjdare på TV. Det är så bra så om gårdagskvällens gäng skickades till melodifestivalen skulle de vinna stort.. Bra musik, glada människor, spel och sång glädje. Musikalisk kvalitet helt enkelt.. Vilken tur att det är söndagskvällar varje vecka..

Nu har moderaterna kommit på att det här med lagen om valfrihet inom den kommunala vården LOV inte alls är lika bra som de skrikit ut i sin öronbedövande propaganda. Nu ska det inte alls bli någon tvingande lag för kommunerna. I varjefall inte för de moderatstyrda kommunerna i landet.. För de vill för allt smör i småland, inte ha någon valfrihet i vården… Det är dyrare, svårare att planera, svårare att överblicka och dessutom så är det ingen som vill ha det.. Därför backar moderaterna undan också den här.. så kallade reformen..

Undrar när de ska bli tvungna att backa undan sitt sätt att förstöra vårat försvar.. Nu börjar en del moderater knorra mot sin moderat regeringen.. Va sjutton har ni gjort? Ni har ju fördärvat vårat försvar! Bara för att kunna sänka skatterna.. Tocket trixande… får ni väl inte hålla på med! Som sagt Moderater, svär på Moderater.. vilket inte förvånar mig ett dugg..

Nu är det vår på gång.. Båtmässan i Älvsjö har slagit upp portarna.. Nu i veckan åker jag dit. Där ska jag gå och drömma, känna lukter från båtar höra ljud från fåglar och hav.. inspelat visserligen, men vad gör det. Jag ska drömma om den analkande våren och sommaren då allt ska bli precis så härligt som det aldrig brukar bli… Men den här sommare nu du.. nu blir det..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *