Vissa dagar händer inget

Eller så är det att vårsolen börjar värma.. Jag var en sväng till båthuset i går, stod länge och pratade med min gamla båt och drog i mig av lukten från linoljan. Utanför slaskade det.. solen värmer och det töade. Det är svårt att få en ända redi tanke genom huvudet då.. Det är vårkänslor det.

I dag har vi en fikaträff i vår “tvärpolitiska fikagrupp” Det är så spännande. Samtalsämnen brukar inte saknas men det går inte i förväg att säga vilka frågor som dyker upp.. Det här är kul, intressant och mycket trevlig. Stor spännvidd i gruppen skapar spänning i positiv bemärkelse.

Kanske kan det bli lite om alla dessa “privatskolor” som dyker upp och försvinner.. En del av dem har bara målet att roffa åt sig så mycket som möjligt av våra skatte pengar.. Jag undrar vad skattebetalarnas förening, har för åsikt i frågan? Det vore faktiskt mycket intressant att få veta… Men de tiger.. Undrar varför.

I går träffade jag en gammal vän. Han var så förbannad på kommun… Vilket inte är så ovanligt att han är.. Men nu var det allvarligt. De hade inte tömt hans soptunna.. Men ha fick minsann betala för det.. Han visste att de inte hade tömt för komposttunnan var inte tom. Men hade det inte frusit fast i botten på den då?? Undrade jag. Ja va faan det ska väl inte jag hålla koll på.. och förresten.. Varför i helvete är kommun ute och snöröjer med en stor maskin på söndagarna.. Det är ju mycket dyrare att hyra in maskiner på en söndag.. Ja ja jag sa som det var… Jag vet inte men visst har han lite poäng där.. Varför på en söndag?

Så nu är det tid för lite “luftkontakter” på amatörradiobanden.. God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *