Kalla kårar..

Jag såg på TV i går kväll, “uppdrag granskning” det var förfärande. Om blott hälften är sant, så är det tillräckligt för att “tjära och fjädra” de skyldiga. Inte nog med att de har förstört för hockylaget Leksand, de har undergrävt demokratin i kommunerna med sitt beteende. Leksands politiker och tjänstemän är ett hot mot sveriges demokrati… Har Säpo fattat det?

Efter alla turer som varit runt IFK Norrköping och Norrköpings kommun, så känner jag kalla kårar på ryggen.. Men det kan väl bara inte vara möjligt.. Undrar om “uppdrag granskning” kommer hit också och rotar..

Jag har med viss förvåning följt polisens arbete när det gäller att spåra upp de som befinner sig olagligt i Sverige.. Sk “Papperslösa” undrar förresten om de också är “mammerslösa”.. Ja ja polisen som säger sig inte prioriterar något typ av brottsbekämpning har ändå ägnat sig lite åt de som olagligt visstas i Sverige. Bra tycker jag. Alla olaglighet skall stävjas.. Men nu rycker folk ut och säger att, polisen får inte kontrollera dem bara för att de är mörhyade eller har mörk hårfärg.. Nähä.. vad får det göra då?

Tänk om polisen som vill kontrollera körkortsinnehav inte får kontrollera billister… De får ju inte ge sig på en specifik grupp det kan ju vara diskriminering.. Somligt blir jag inte klok på..

Som tex om Schweiz ska köpa några krigsflygplan av SAAB eller inte. Deras parlament säger nej och våran försvarsminister Karin Enström (M) säger jodå.. de ska köpa av oss och det är vi så glada för.. Förre moderata försvarsministern sa att “Vi har ett starkt försvar och jag har gjort det ännu starkare” djävla lögn det med.. Typisk moderat trixande med sanningen alltså. Vi är ju för sjutton försvarslösa.. Så behåll för tusan de där flygplanen i Sverige istället. Då har vi ju iallafall något..

Mot båtmässan… God dag

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *