Det ryker igen..

I går rök det från “Blå huset” i Norrköping.. Det har brunnit upp. Ledsamt för alla som hade planerat att vara med på Swingersklubbens stora “gruppsex fest” Ja ni läser rätt… En förening som har gruppsex mm som huvudsaklig sysselsättning. Det kan säker vara kul om man har sådanda hämningsfria relationer.. Men för de flesta så var det kanske inte så synd att huset är borta.

Rök kom det från påvevalet.. i Vatikanen också.. Vit tjock äcklig rök som berättade att nu har vi en ny påve i världen.. jaha ja och.. vadå då,säger jag.

Ryker gör det i Norrköpings massmedia också.. Nu börjar frågorna tätna angående det sk “Strykjärnsbygget” som var förra årets skandal i Norrköping.. Ett kommunalt bolag drev ett projekt som blev dubbelt så dyrt, kanske mer, en vad budgeten var satt till. Styrelsen, som snabbt fattade att detta var deras ansvar.. hoppade av på löpande band från bolagsstyrelsen.. Är man politiker, så kommer man undan ansvar för sina gärningar med att hoppa av uppdraget.. Men vad gör det.. de har så många andra fina uppdrag i kommunen så de klarar sig ändå. Och… som jag brukar påpeka, “att vara korkad är inte straffbart”

Istället så har kommunen nu stämt den då tillsatta, sedemera sparkade, VD:en.. Fågor till kommunledningen från våra tidningar, besvaras ej… Den juridiska processen pågår och då är det bara juristen som får uttala sig.. Så minsan.. röken ligger tjock över detta ärende och om de hittar någon eller… några som till äventyrs har .. inte bara höga arvoden utan också ansvar.. så kommer nog röken att bli vit…

Vitt är det ute och kallt.. kallt som bara attan. 17,8 grader kallt kl sex i morse.. Var har den här globala uppvärmningen tagit vägen.. Den är iallafall inte här.. så det så.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *