Det snöade..

I förrgår, jag var där.. Ute och åkte bil alltså. Visst var det halt, men fortfarandde fullt körbart. Men enorma… problem i trafiken enligt media. Som vanligt.. så var det lastbilar som orsakade eller var inblandade i problemen.. Som vanligt! Senare, när det ska bärgas, duger det inte längre att stänga av en fil utan nu stänger man av båda filerna och ibland också motgående filer.. Enorma köer blir det, troligen i onödan..

När jag åkte hem, E22 söder ut från Norrköping, så var det inte halt. Det var både saltat och plogat. Men si… kön körde i 40 km/t.. Längst fram i kön körde en dam i fytioårs åldern uppkrupen på ratten, skräckslagen hållning och vanvettet lysande i ögonen.. 40 km/t det var inga problem i världen att köra 80 – 90 på ett säkert sätt men hon höll 40.. Bakom blinkade och tutade bilarna, men det brydde hon sig inte ett dugg om.. hon bara masade vidare.. Vad gör polisen?? Varför stoppas inte den här damen. Hon var och är en säkerhetsfara och regelbrytare. Hon borde ha stoppats och fått parkerat sin bil.. Hon var en trafikfara av sällan skådat mått..

Appropå sällan skådat mått.. Så ser jag i pressen att rockfestivalen på Bråvalla till sommmaren bara växer och växer.. Den ena stjärna efter den andra stjärna presenteras.. Men tänk vad intressant det skulla vara om våra egen stjärna… Kommunstyrelsens ordförande Lars Stjärna Stjärnkvist.. kunde presentera vad projektet hittintills har kostat.. Vad det kommer att kosta och vad det var budgeterat… Det vill vi veta.. Eller ska vi vänta och se när den nuvarande “projektdirektören”.. blir stämd för att det kostat för mycket.. Då får vi kanske veta vad det har kostat skattebetalarna.. Och styrelsen… ja de är ju bara politiker.. så de har ju inget ansvar.. Kom igen nu.. Redovisa kostnaderna!

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *