Inget händer..

Inget händer i mina händer. Jag bara sitter stilla och tänker.. Ja det känns som tankar iallafall. Vädret ger ingen lust varesig till det ena eller andra. Nåja man kan ju hänga med ändå.. Näe det är svårt, idag har min tidning återigen fomat sig till “sportbilaga” till den stora tidningsdraken i Norrköping och jag har så himla svårt för att engagera mig i alla dessa “sportdebatter”

Tex så är det en hocky tränare som har fått sparken… Varför är ingen som förstår. Han är ju ganska gullig på bilden.. Det konstigaste är att när han får sparken så kommer det en ny som har fått sparken tidigare och den som åker ut.. jag har får bums ett nytt tränarjobb i ett annat hockylag där de just har gett (givit) sin tränare sparken.. Märkligt!

Det är ju som i svenska näringslivet.. Om en VD eller en styrelseordförande får sparken så faller det ut jättefallskärmar och därefter går de in på ett nytt jobb i ett annat stort företag.. Som just har gett sin ledning respass.. Så där gör de. De bara flyttar runt.. runt runt runt… Och… nota bene, varje gång faller deras fallskärmar ut med jättebelopp.. De blir bara rikare å rikare..

Är det förresten någon som förstår hur våra företag kan envisas med att anställa dessa sanslöst lata VD´ar?? De är ju så djäkla lata att det går åt hejdlöst höga bonusar för att få de där latmaskarna att göra något.. Helt sanslöst.. sparka dom istället.. utan lön och in med dom i FAS 3… där får de jobba nästan gratis och det är nog bra träning..

Nä tvi faan för tocket fölk.. Nu ska sätta mig.. eller rättare sagt sitta kvar, luta mig bakåt och drömma om sommaren.. Undrar om det kommer någon? Sommar alltså.

God dag och kör försiktigt.. Det är läskigt väglag..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *