Hemskanste.. liv

I gamla lasarettet, var det ett fasligt liv. Den privata.. skolan “jasminskolan” har inte följt reglerna som gäller alla skolor.. Detta trots flera påpekande från skolinspektionen. Dom struntar helt enkelt i att lagar och regler ska följas.. Då har de naturligtvis inte heller rätt att driva skolor.. Lägg ner.. sa skolinspektionen, ert tillstånd är indraget..

Som vanligt, när inte de privata skolorna håller måttet.. eller om deras vinster är för små så de lägger ner, så får Norrköpings kommun… Vi alltså med våra skattemedel.. rycka ut och rädda situationen för eleverna som alltid kommer i kläm. Norrköpings kommunala skola gör ett jättejobb för att klara dessa elever, barn till föräldrar som har trott på det “privata alternativet” friskolor.. de kallar sig så. Ja möjligen fria från ansvar då.

Värsta livet.. har det också blivit mot moderaternas integrations minister,Tobias Billström.. Han tycker inte att det är rätt att de människor som har fått avslag på sin asylansökan i Sverige… Stannar kvar här trots att det är olagligt.. Han tycker att de ska fångas in och skickas hem till sina länder.. Jaha vad är det för konstigt med det? Alla som bryter mot lagen i Sverige gör fel och ska straffas. Det gäller vid fortkörning, felparkering, skattebrott, mm mm Så Tobias Billström säger nog bara det vi andra tänker… eller?

Usch vad det snöar. Var kommer all kyla och snö ifrån? Det måste vara från EU.. det är så mycket annat oskönt som kommer därifrån. EU har nu tvingat så många fattiga länder till så hårda besparingar att de inte har råd att köpa någonting.. Inte ens tidningar.. Det drabbar just nu Braviken. När åtstramningarna i EU´s (stater) görs så har ingen råd att köpa något, det betyder att de som lever på att sälja något får lägga ner och då kommer deras personal heller inte att ha råd att köpa något vilket gör att andra också får lägga ner.. Ren och blå högerpolitik alltså.. Och de rika.. ja de klarar sig alltid.. Sådan är kapitalismen otack är den armes lön..

Jaha ja det var en utvikning i politiken det.. God dag på er.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *