Nu då..

Nu var det väl sjutton om inte värmen har börjat avancera norrut. Det har varit pluss grader iallafall på dagarna, och solen är så varm och skön. Kylan på nätterna kan vi ju försöka bortse ifrån.. Värmen gör att det börjar klucka i öronen.. Ja inte av den lilla lilla wiskyn i fredags utan av sommardrömmen..

Sommaren kommer att föra med sig en lång, segling. Inte bara en längesegling utan faktiskt en lång en. Så nu har dessa sommardrömmar börjat ta överhand, som så vanligt i mars.. Allt annat reduceras till.. inte så viktigt..

Jag är alldeles uppfylld av tankarna på sommarens segling på de vackra blåa haven, men sol och lagom vind åt rätt håll. Inte en tanke på motvind.. regn och kyla. Inte en tanke på överfulla stimmiga gästhamnar med skitiga toaletter och duschrum. Eller på hänsynslösa båtåkare som bara ska tränga sig fram.. Nä nä, allt sådan är glömt. Den kommande sommaren innhåller bara trevligheter.

Långsegling ja, jag har fått lift.. Jag har ju själv planerat för den här långseglingen i många år men har inte kommit till skott. Nu har jag en god vän som ska iväg och han är sådan att han gör det han har planerat.. ingen räddhågsen typ det inte. Så när han i vintras sa att .. Du kan ju hänga med om du vill. Så var det ingen tvekan. Klart jag vill sa jag..

Så nu vårrustas det på två håll, härlig verksamhet särskilt när solen värmer och fåglarna kvittrar. Vart vi ska.. Ja det ska jag återkomma till framöver..

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *