Gäspar stort, och länge..

Kan det vara Narkolepsi.. ja jag är vaccinerad och riskerna med det vet vi ju idag, inte då.. Men det är klart, alternativet.. svininfluensa kanske ändå var värre.. Om det nu var sant förståss. Det har gått så många turer angående vår tids största vaccinering, så nu vet man ju inte om det var sant eller inte.. Kanske hjälper vaccinet mot vilseledning.. det är därför moderaterna backar i opinionsmätningarna.. vi är inte längre så lätta att vilseleda.. Men jag fortsätter att gäspa. En så strålande vacker morgon som idag vill jag inte missa. Här gäller det att komma upp tidigt och njuta av den vackra gryningen.. I går kväll.. fick jag hålla mig vaken länge och njuta av den vackra fullmånen.. Ja inte är det konstigt att jag gäspar inte..

I går åkte jag förbi Norrköping.. Jag säger förbi.. för jag undviker ju som bekant, att åka in i den röriga staden. Just därför åkte jag runtfarten.. Söderleden, en himla lång omväg men okeydå.. När jag åkte den här ganska nya vägen tänkte jag passa på att skicka några sms.. men det var omöjligt.. så fort jag tittade till på telefonen, så nog fanken var det ett stort hål i vägbanan som jag körde ner i.. Bland alla dess djupa skador i asfalten, var det helt omöjligt att sms:a Jag fick helt enkelt stanna för att kunna få klart sms:et.. Och vilket djävla tutande det blev.. De andra bilisterna tyckte att jag stod i vägen skrek dom.. Jaha vadådå.. är det bättre för er att jag kör omkring här och skickar sms då, va? Jajaj som jag alltid har sagt, i trafiken kör alla som idioter… ja utom jag förståss.

God dag på er.

3 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *