Skönt nu är det April.

Dessutom har vi satt in sommartid på våra klockor, ja inte jag förståss.. min klocka ställs om på en signal från Tyskland.. de bestämmer snart sagt allt.. till och med tiden bestämmer de i Tyskland. Men mig gör det inte så mycket, det är säkert värra för människorna i Grekland, Spanien, Italien, Cypern och snart också Frankrike.. Först får de som “äger” alla pengar sko sig och förmera sina förmögenheter bortom all rimlighet. Därefter sätter de allt på obestånd och då får de vanliga.. människorna betala de rikas förmögenhetstillväxt.. med armod, elände och fattigdom.. Allt detta på signaler från Tyskland. “Sådan är kapitalismen otack är den armes lön”

Ja ja, jag får väl vara glad att de bara styr min klocka.. Men visst är vi på gång åt samma håll här.. Våra bankdirektörer i Sverige skor sig för närvarande så det inte är klokt.. De roffar åt sig utan att skämmas en sekund.. Och våran Moderata finasminister morrar och hotar dom.. Men det bryr de sig inte om.. De vet att det bara är tomt morrande från moderaterna. Det ingår i spelet.. Roffa åt er nu så morrar vi men låt inte det hindrar er.. Vi vill bara lura allmänheten, de som ska betala kalaset…. Är det så snacket mellan kapitalägarna och kapitalets företrädare moderaterna går när de träffas tro?..

Nä tacka vet jag de bastanta insatserna mot de lömska samhällsparasiterna som åker på bussar och spårvagnar i Norrköping, utan att betala biljett. De kläms åt med samhällets fulla styrka. Ett helt gäng väktare går på dom. Och.. Nota Bene, polisen sätter in stora av sina pyttesmå resurser på detta samhällsfarliga brott.. Rätt prioritering.. vad tycker du?

Skönt att påsken är över, nu kan sedvanligt förberedande för sommarens segling återstarta, här ska putsas, här ska grejas, här ska målas, här ska fejas… Mycket att göra.

En kassörska i “min affär” med en kö som var hur lång som helst.. utbrast alldeles svettig.. ” det är tur att det bara är påsk en gång om året.. Jul är det ju varje år”.. hon har säkert rätt.. Men tänk vad pengar hon drog in åt ICA´s ägare.. Dessa monopolbildare..De som också äger kapitalet…

Hur är det? Har du också blivit lurad av kapitalisterna??? April April din dumma sill.. Jag kan plocka pengarna av dig hur jag vill…

God dag på er..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *