Sköna dagar..

Det är så härligt med dessa soliga vårdagar. Kylan på nätterna gör att jag inte glömmer hur kallt det kan vara och värmen på dagen tinar upp mig.

Några underbara förmiddagar med båtpyssel, där tankarna hela tiden är på de fina sommardagar som är framför oss.. Allt annat som händer runt mig förbleknar tillfälligt. Mitt parti har kongress.. stora och viktiga beslut ska fattas.. eller rättare sagt stora och viktiga beslut fattas.. Just det, vad bestämmer de egentligen?? Nåja jag ska “titta på´t i ettermidda”.. så får vi se om jag blir klokare av det..

Att hålla på med båten bara på förmiddagen är lite stressande.. Men det beror på att när jag kommer hem efter 4 timmar, står hunden här och morrande, blänger han på mig och undrar.. “var har du varit så här länge” jag försöker förklara men jag ser ju att han inte är nöjd… Ja ja ja det är som att vara gift.. vill jag att han föjer med så säger han nej, vill jag att han stannar hemma så säger han nej. Åker jag själv då blir han tjurig och stannar jag hemma så undrar han varför jag sitter här och glor.. Gå och gör någon nytta säger han då.. Så, som ni förstår.. att ha hund är som att vara gift.. tror jag.

Nähä, nu ska dammsugaren fram. Idag kommer det ett gäng glada radioamatörer på förmiddagsfika. Kul.

God vårdag till er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *