Om jag törs..

Jag hade ärende till stan idag.. Men frågan var ju om jag skulle våga… Tänk om ryssen anfaller oss. Eftersom vi inte kan försvara oss alls längre så är det lika bra att stanna hemma. Hålla sig gömd och hoppas på det bästa. Tänk va.. våran tuffa Alliansregering med moderaterna i spetsen har avrustat oss totalt.. Tydligen gör de vilka offer som helst för att kunna skryta med sina “jobbskatte avdrag” Kommer ni ihåg Tolgfors?? Våran potenta försvarsminister, när har berättade att “Han.. hade förstärkt Sveriges försvar vi står starka” Nädu det var inte sant. Försvarets pengar skickades till Saud Arabien, värnplikten las ner och ÖB blev sjukskriven.. Några minsvepare var i Norrköping i helgen.. De hade väl lyckats få ihop lite bränsle till dessa. Men nu försöker de ragga personal istället för att “svepa minor” så illa ställt är det med vårat försvar..

När Ryssen gjorde ett fingerat anfall mot svenska mål härom dagen, så hade vi inga flygplan med bränsle i tankarna.. Ingen kunde flyga upp och markera vår gräns… Eller var det så att de “fast anställda” stridflygarna inte tordes..?

Nåja NATO flyget var tydligen uppe och vaktade istället.. Därför tordes jag åka till stan, men bara en kort stund.. Det höll på att ta en ände med förskräckelse.. Jag åker Söderleden runt stan för att vara miljövänlig mot sta.. borna. Där vägen går efter södra hamnen var det ett så djäkla stort hål i asfalten så hade jag kört i det så hade det varit kört.. Jag ska nog anmäla kommunen eller vägverket för framkallande av allmän fara..

Förresten det törs jag inte heller, för den anmälan ska ju göras hos polisen och de.. poliserna alltså, är ju snart värst av alla på att framkalla allmänfara. Med sina amerikainspirerade biljakter..

Det vore nog bättre att ta bensinen från polisen och tanka våra JAS plan med istället.. Så konstigt vi har det i vårat land..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *