Bara 7 månader kvar

Till Advent… Usch, det vill jag inte ens tänka på.. I går kom de första. Vädret var strålande. Soligt och måttlig vind. Fjärden utanför glittrade i solen och himmlen var alldeles blå. Då kom de.. de första båtarna från vinterhamnen i Söderköping. Det kom på ån genom vassruggarna och ut på den välkomnande fjärden. Fjärden som lockade med sol och lagom vind åt rätt håll.. Vilket underbart välkomnande för de som legat i idet hela vintern…

I Norrköping lockade 1:maj talarna istället. Vi ska bygga ett underbart land, Sverige. Vi ska satsa pengar på att utbilda och utveckla våra ungdomar för att sätta stopp för den rådande massarbetslösheten.. Så ska vi göra istället för att sänka skatterna för dem som redan har det bra. Ja ja vi får väl se hur det går. Men visst låter det bra och visst tyckte också solen om budskapet.. För den lyste och värmde för att visa sin uppskattning..

Uppskattades… (artistskatt) gjordes också Amy Diamond. Denna unga välsjungande flickan. Skolad genom våra kommunala musikgymnasier och musiklinjer finansierad av skattemedel. Som tack för det kunde vi lyssna till härlig musik och se denna glada och livliga representant för våra unga Svenskar… Många andra unga var på plats och njöt samtidigt som de fick höra socialdemokratins budskap om utveckling och framåtanda.. Minsan ett riktigt genidrag av våran lokala partiledning.

Båtjobb, Motorcykel parad, Kortege med Amerikanska “Dollargrin” och massor med glada människor präglade också denna vackra 1:a maj

Båten ja, den ena är inbyggd, inoljad och förberedd för en sommar på land. Den andra sjösatt putsad, städad och servad. Förberedd för en långsegling med lycka som förtecken..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *