Rivstart

Sommaren har rivstartat eller vad sägs om 20 grader varmt hela dagen igår. Det går så fort i naturen nu så att jag han inte klippa våra rosor.. Rosor ska klippas när Björken löv är som mus öron.. Så jag stod beredd med sekatören.. fullfart! Men redan efter några timmar så var Björklöven större. Då var det ju bara att sluta klippa alltså. Hälften av rosorna han jag bara. Ja ja kanske går våren saktare nästa år så jag hinner med alla då..

Lucas, hunden, och jag satte oss istället i skuggan och lyssnade på alla fåglar medan vi delade på en banan.. Han är lite ovanlig min hund, han äter bananer. Jag funderar på om vi ska gå över till vegetarisk kost helt, både hunden och jag.

Appropå det, så såg jag att mina bloggar ändå påverkar i samhället. Det blir nya regler för trottoarserveringar i Norrköping, bra.. Trottoarena ska användas till att gå på inte till att dricka öl. Det är en farsot som har dominerat några år att folk ska ut på gatorna med ölen, förr var det straffbart enligt lokala ordningsstadgan.

Nu måste jag “pila” iväg, jag skriver pila.. för jag vill inte avslöja att jag åker bil.. Såg nämligen på TV i går att vårt dåliga miljötänkande fördärvar klimatet i hela världen och det ger mig dålig samvete.. Jo vi ska smörja och titta till båtklubbens lyftkran, så vi kan sjösätta våra båtar i Norsholm. Nu pilar jag iväg.. tjingeling på er.

1 comment

  1. Attans pannkaka, var ju på jobbet när björkarnas musöron blev stora som hundöron, hann ju inte ens ta fram sekatören! Kanske blir det vår nästa år, man vet aldrig i dessa tider.
    Appropå vegetarisk kost, börja med en dag i veckan, det finns ju en hel massa godsaker utan köttinslag. Må så grankott!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *