En dag i sänder.

Tiden går en dag i sänder. Det gäller att hinna med. I går kom det en segelbåtsmast.. åkande på lastbil. Det är inte klokt vad lång en mast är när den ligger på en lastbil. Men det viktigaste är ju att den räcker ner i båten och det gör ju också korta master. Annars blir det klart.. en bit i sänder..

Jag hade planer på en guidad tur på ett slott igår. Runstorp.. Jag tycker att det är spännande med dessa överklasshus för de, överklassen, har ju använt sina pengar till att bevara ett vackert byggnadsverk till eftervärlden. Bra gjort. Men.. det blev inte så…

Det blev en presentation av kommande musikprogram med Norrköpings symfoniorkester i stället. Ett maffigt program väntar alla som uppskattar den här typen av musik. Start i höst.. Om jag hinner hem förståss..

I dag seglar en kamrat iväg, jag ska strax åka och vinka av honom. Hans mål är inte så långt bort, Ystad är det som gäller. Men med honom vet man aldrig det kan bli hur långt som helst om han får för sig det… Spännande att följa.

Något annat man aldrig vet är hur Moderaterna tänker. I förra valet lovade dom att bygga en ny motorväg “föbifart Stockholm” men som vanligt så avsatte de inte tillräckligt med pengar för sina projekt.. De har klappat sig för sina bröst och sagt.. Titta här vad bra vi är nu har vi beslutat att bygga förbifat stockholm.. Men verkligheten är att det saknas så mycket pengar så antingen skall det lånas eller så blir det inget av.. Moderat politik alltså.. De lovar allt åt alla men sänker skatterna för de som redan har de hyfsat istället för att göra något vettigt.

Men snart är det ett nytt val.. Vi har väl lärt oss läxan då.. hoppas jag.

Nu måste jag fixa ett nytt pass.. God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *