Hemma med hunden.

I går gick vi här och stötte, vi gamlingar.. hunden och jag. En ganska stillsam dag med mycket tid till eftertankar.. Ja det blir ju oftast eftertankar.. för likväl som så många andra så tänker jag väl inte alltid i förväg..

Jag undrar tex hur det skulle ha sett ut om det hade tänkts i förväg med sådana historier som har kostat Norrköpings kommun jättebelopp.. Idrottsparken och affärerna med IFK Norrköping, Flera meningslösa broar och en flygplats som tydligen inte går att få någon ordentlig trafik på. Nu, när man tänker efter.. så är det ju lätt att se att det är dessa pengar som nu saknas i Socialnämndens kassa och i Gymnasienämndes kassa. Där hade dessa pengar behövts just nu.. Men då får man ju tänka efter före.. och det är svårt..

Tänka efter kan vi göra nu.. efter flera år med moderaterna i ledningen för sverige så kan vi konstatera att vi har ramlat från 1:a plats i världen som välfärdsland ända ner till 14:e plats.. En insändare i dagens Folkblad, ställer sig frågan hur vi skulle ha reagerat om vårat Svenska hockylandslag skulle rasa från Guld till 14 plats… Vilket djäkla liv det skulle bli i media.. Men nu när det gäller en så viktig sak som vårat välstånd då är det tyst.. knäpp tyst..

Att tänka efter vilken regering vi vill ha är jätteviktigt. Men då gäller det verkligen att tänka efter före. För sedan är det försent..

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *