Sista självande minuterna..

Ja så har den stora dagen kommit.. Idag kastar vi loss från Östersjövarvet kl 13,00 för att påbörja min längsta segling. Efter 40 år seglande, längtande och planerande så är det nu dags. Det märkliga är att känslorna är minst sagt blandade.. lämna hem och.. hund, den vackraste sommaren och all fågelsång bara för att möta utmaningar på de riktigt stora haven.. Undrar du om jag är rädd?? Ja lite, men det får inte hindra mig att göra det jag så länge önskat när jag nu äntligen har fått chansen.

Detta är sista bloggen från hemmadatorn på tre månader i fortsättningen blir det när jag har “kontakt” så titta in ibland och kolla, så får du se var vi är.

Med detta önskar jag er alla en fin sommar.

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *