Gräsänkling blues..

Jag måste skura trappan, jag måste bona golv… Kommer ni ihåg Povel Rammels gamla slagdänga? Riktigt så illa är det ju inte men visst.. Vi har städat, torkat durkar, tvättat kläder, diskat och skrubbat däck.. Våra hustrur är här på anmäld visitation.. Säkrast att allt är i ordning.

De kom i går och ska medfölja på Caledonien Kanal. Det tycker vi om, skönt att ha dem med. Men de upplyste oss direkt om att de inte har kommit hit för att ta hand om marktjänsten, de förväntar sig lite uppassning.. Ok då får väl jag sköta marktjänsten så fixar ni slussningarna svarade jag.. Nåja inget blev bestämt och jag tror nog att vi kommer att hjälpas åt, som vanligt..

I morgon startar kanalresan tror vi.. Det blir spännande. Det är en vacker kanal med tillgång på både fantastiska vyer och.. sjöodjur.. Loch Ness egen Nessi.. Vi får väl se vad det blir.

Idag har vi botaniserat i Inverness alla butiker. Vi har lyssnat på härligt medryckande Skottsk musik. Vi har åkt runtursbuss på gator som var så smala så jag fattar inte att de tar sig fram. Men en mycket härlig dag har det varit.

God dag på er..

1 comment

  1. Kanalbåt wow, inga vågor, ingen sjösjuka. Skotsk musik,affärer nu blir ju till och med jag lite “avis”. Kram och simma lugnt och hälsa den övriga besättningen:)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *