Allt som vi inte har är billigt..

Vilken torka.. Det gäller både ämne för bloggen och, inte minst gäller det min båt.
Att ha en träbåt på land är förenat med mycket arbete. För att hinna med lång/läro-seglingen den här sommaren så fick min båt stå kvar på land.
Vädret har inte varit nådigt.. torrt och varmt. Trots ett idogt vattnade på skrovet så har torkan satt sina spår. Nu är det bara att spotta i händerna och hugga i.
Slip papper går det åt… Därför åkte jag i går till Biltema i Linköping, 2 gånger 6 mil.. Ingen fara jag skulle också passa på att köpa lite byggmaterial till en kompis. Asfalt och primer till hans papptak.
Men inte hade Biltema det i sina hyllor trots att så uppgavs i deras katalog.
Tyvärr det har tagit slut.. var upplysningen jag fick.
Men vadå tagit slut sa jag.. Det måste ju bero på att ni inte har beställt nytt i rätt tid sa jag.. Då sa Biltema att det kanske är slut hos leverantören..
Men så ta bort det i katalogen då och.. på eran hemsida! Jag har åkt tolv mil för detta och Biltema tar det med ro.. Men ni får väl skicka det till mig när det kommer in igen, jag kan ju inte stå här och vänta och jag tänker inte åka en gång till alla dessa tolv mil..
Näe, sa Biltema, vi kan inte skicka, vi är inget postorderföretag längre…

Nähä.. jag beklagar att jag som kund kommer och stör vårat eminenta svenska näringsliv.. Biltema håller samma klass som Rayan Air.. “Allt som vi inte har är jättebilligt” resten är ganska dyrt..

Nå, slippapper hade de, så nu är det bara att sätta igång..
God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *