En moderat Robin hood

Äntligen en solidarisk handling hos moderaterna. Kommuner, festivalarrangörer och idrottens aktieägare.. ska slippa betala extra för polisövervakning och insatser.. Det har Moderaterna bestämt.. Kostnaden skall läggas på staten.. Det kan betyda, de som betalar statlig skatt..
Men det har vi ju inte sett ännu, det kan ju lika gärna bli så att polisens kostnader får lösas inom ram… som det brukar heta. Det betyder att polisen inte.. får mera pengar utan att de får omfördela och rationalisera innom sin verksamhet..
Det kommer att sluta med att vi inte har några poliser tillgängliga för vanliga brott alla kommer att vara på kommunfester, rockfestivaler och på fotboll.. Är det så vi vill ha det?

Ja ja, storklubbarnas aktiägare kan ju vara glada iallafall.. då kan de ju använda alla sina pengar till att köpa spelare av varandra istället..
Kommunerna kan fortsätta att spendera stora belopp på festverksamhet istället för på äldreomsorg..
Festivalarrangörerna kan fortsätta tjäna storkovan på sina arrangemang när de inte behöver ta ansvar och kostnader, för ordningen upprätthållande.

Styckat lik i vattnet utanför Strömstad.. Ja polischefen i filmen “Polisen i Strömstad” är ju död.. (Per Oskarsson) så det finns väl ingen kvar som kan ta hand om fallet.. Vi får hoppas att Camilla Läckberg, tar sig an detta, hon kan ju faktiskt lösa brotten och få den skyldige inför rätta. Det har inte den vanliga polisen tid med.. De ska ju skydda Obama..

Ja det blev mycket brott det här nu har jag mycket brått, måste bädda, damsuga och duscha. Får ett par seglarvänner på förmiddagskaffe i dag.

God dag till er.

1 comment

  1. Ja Du Jan-Åke, är det inte för jävligt hur allt är. Det är väl dags att kasta in handduken. Jag tror att ingenting kan göras mot all galenskap. Men jag hoppas att Du har det BRA!!!
    Må väl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *