Att fylla år..

Att fylla år är ju trevligt. Barnen hör av sig, hustrun ler vänligt, hundarna kommer med paket och vädret är hyfsat.. Höst visserligen, men va sjutton jag fyller ju hörst jag med. När jag tänker tillbaka bara tex bara 40 år, så hade jag inen tanke på att jag kunde bli så här himla gammal.. Men nu är jag här.. En tröst är ju att också hösten kan vara fin.
Trevligt är det att jag får nöjet att fylla år på samma dag som Håkan Juholt.. ni vet han som var partiledare för sossarna men slog rekord i att vara det kortaste tiden av alla.. Det skulle nog jag bli med, för jag tycker ju att han hade rätt.. och då ryker väl jag med då.. Jag är förresten nominerad till Norrköpings kommunfullmäktige för nästa mandatperiod.. Det skulle vara väldigt trevligt nu när jag har tid.. men som sagt, jag tycker ju oftast som Håkan Juholt, så det blir väl inte så länge…

I gårkväll höll det på att ta slut direkt.. Någon började skjuta med pistol eller något, mitt i Norrköping.. Jag visste det.. Vi var där, mitt i Norrköping och tränade med vår folkmusikgrupp, Folklekarne, med massor av fioler.. Att någon skulle börja skjuta på oss var väl inte helt oväntat..
Men det var inte på oss, när vi rest oss upp och borstat av oss golvdammet så visa det sig att oss.. hade ingen hört.. faan då!
Lite snopet åkte jag hem och hör och häpna när jag gick genom stan till bilen, alldeles nära där det hade skjutits, så kom det en polisbil.. De stannade inte trots att jag hade ett fiolfodral i handen.. eller kanske just därför.. Det kunde ju ha varit en kpist/automatkarbin i fodralet.. Jag smög in i bilen och skyndade mig hem.

Nu ska jag ägna dagen åt att fylla år, men först en stund med radioamatörerna..
God dag på er.

1 comment

  1. Grattis, grattis! Minns förra årets firande med kaffe och godsaker i en båt i Kroatien:)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *