Tystlåten..

I dag kan jag inte berätta så mycket.. jag var nämligen på partimöte i går. Inte för att det är hemligheter direkt utan snarare för att det inte var något.
Men.. valet närmar sig och snart måste vi berätta vad vi vill.. För det mesta berättar vi vad vi inte vill, men det är bättre att på Norges “Höjre” vis berätta vad vi vill. Det är mera intressant. Vad viljen ditt parti göra under de kommande fyra åren.. Och… hur?
Om nu inte Moderaterna förstör ekonomin helt fram till valet så ska vi ….

Andra som inte vill är bankerna.. Finansinspektionen begär att bankerna skall redovisa branschens genomsnittsräntor för sina låntagare, kunder. De ska också berätta varför deras räntor och avgifter är som dom är.. Ett sätt att skapa jämförpriser också inom bankernas hagn och stör.. Nej nej nej, säger bankerna, “det är att gå alldeles för långt” Tror ja de.. inte fanken vill de underlätta för oss låntagare som genom att vara kund i banken föder dem.
Jag hoppas att finansinspektionens förslag går igenom. Men… ska vi slå vad om att förslaget fastnar hos Moderatregeringen…. Jasså du vill inte hålla ett vad imot på det.. Nä nä, det vill inte jag heller..

Jag undrar om dimman kommer att lätta idag, sol sa smhi. Tackar säger jag. Sol och en långpromenad med hunden i ganska sakta mak.. det är skönt det.

God dag till er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *