Ödesjournalistik

Världen står på branten till undergång..

Främst beroende på klimatförändringarna som vi människor ställer till. Här säger mediadebatten att vi kommer att förgöra hela jordklotet.. Nädå säger jag, vi kan förstöra livsbetingelserna för människorna möjligen men resten av jorden och de flesta av invånarna kommer att klara sig, var så säker, det har hållit i många flera år än vad vi människor har varit med.. Så fortsätt miljöförstöringen bara.. Det är bara vi själva som stryker med..

Nästa faktor som kommer att fördärva, kanske inte världen men dock världs ekonomin, är USA.. bananlandet i väster. Världen bästa och största demokrati säger de själva.. Men deras demokrati är totalt oförmögen att fatta ett demokratiskt beslut.. Då kör de hellre sin ekonomin åt helvete.. Dessa hysteriska Amerikanska fundamentalister, som styr landet. Stackars alla andra Amerikanare, de som är i klorna på dessa fundamentalister… Å inte har vi någon stormakt som vi kan skicka dit för att befria människorna i USA. Fundamentalisterna i deras regering kommer att svälta ut alla sina medborgare..
Har inte FN några sanktionsmedel att ta till för att tvinga bort de styrande i USA… Vilka de nu är??
Nåja inte kommer deras raserade ekonomi att förstöra världen… Nä nä, det är bara vad de tror själva.. och så journalisterna förståss, men de tror ju jämt på vad USA ledningen säger..

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *