O-klart!

Jag fick en fråga om vad dagens blogg skulle ha för tema? Efter en sekunds betänketid svarade jag att det är Oklart.. Det stämmer, för min del är det mesta oklart.

Härförleden skrev jag att Norrköpings kommuns budget är höljd i dimma för mig.. Där är det fortfarande oklart.

Vad jag än gör så har jag en tendens att inte göra färdigt.. Båten är upptagen i avvaktan på vintern när den dyker upp är oklart, men här om morgonen så hade vintern en förtrupp ute och sonderade.. -3 grader. Men det drog iväg igen så när vintern kommer är oklart.

Jo båten ja.. Jag hade gjort en lista med åtgärder som jag kunde göra på båten före vintern.. Nu hittar jag inte den.. När, jag får gjort allt detta som jag har glömt vad det var.. är i högsta grad oklart.

Nå i avvaktan på det så står båten i sitt vintertält, ja inte riktig förstås en gavel saknas och när jag får den på plats är naturligtvis oklart..

En ny cykelväg mellan Norrköping och Söderköping är fortfarande oklar.. Men snart så.. När den blir klar så har jag planerat att åka hela sträckan. Undrar förresten hur många som kommer att använda den? Kanske blir det bara jag.. Då blir cykelvägen ruskigt dyr per cyklist.. Hur mycket det kommer att kosta per cyklist är naturligtvis oklart..

Men min premiärtur kanske inte blir så bra, för på flera ställen går det inte att ta sig fram med bil.. Jag tänker naturligtvis lasta cykeln på bilen och köra premiärturen, men att det inte går att ta sig fram med bil överallt betyder att jag nog inte blir klar med det heller..

Ja ja, svaret på frågan om varför jag skulle skriva om oklart är att jag är något av expert på just oklart…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *